KO SMO MI:

Naš tim računovođa čine pažljivo odabrani stručnjaci sa višegodišnim iskustvom u oblasti računovodstva i poreskog savetovanja. Smešteni smo u centru Beograda u ulici Jug Bogdanova 26 sa odličnim vezama ka svim delovima grada. U radu koristimo najmodernija programska rešenja kako bi našim klijentima omogućili ažurno praćenje stanja i zaduženja kao i kompletan pregled poslovanja. Svoje usluge znamo da prilagodimo malim, velikim i srednjim preduzećima.

NAŠA STRATEGIJA:

Strategiju razvoja našeg poslovanja zasnivamo na preporukama klijenata, zbog toga su zadovoljni i motivisani klijenti naš cilj, a stručnost i iskustvo osnovno sredstvo za rad. O kvalitetu naših računovođa i knjigovođa kao i o njihovom odgovornom pristupu pri rešavanju zahtevnih poslovnih problema govore stotine zadovoljnih klijenta kao i naše reference iz različitih vrsta delatnosti.

SPECIJALIZOVANA ZNANJA:

Posedujemo jedinstvena znanja i veštine u vođenju knjiga privrednim subjekatima registrovanim u zdravstvenoj delatnosti. Specifičnosti i mogući problemi su brojni, od pravne regulative pa sve do komplikacija koji nastaju u odnosu sa pacijentima. Sa tim u vezi, želeli bi da naglasimo da su u redovnim kontrolama zdravstvene i sanitarne inspekcije naši klijenti dobijali najviše ocene.

ZAŠTO BAŠ MI:

Mi, zato što poslovni odnos zasnivamo na poverenju. Stičemo ga predanim, diskretnim, temeljnim i stručnim radom posvećeni pre svega Vašim poslovnim interesima. Našim angažovanjem dobijate kontinuirani kvalitet pružanja računovodstvenih usluga što vidimo kao jedini način održavanja uspešne poslovne saradnje na dugi rok. Radimo na sebi, svakodnevno se edukujemo, usavršavamo i prilagođavamo promenama u okruženju.

Mi smo tim, koji pored stalno zaposlenih računovođa i knjigovođa iz Beograda čine i eksterni saradnici kao što su:

  • partnerske advokatske kancelarije;
  • stručnjaci iz oblasti informacionih tehnologija i programiranja;
  • bankarske organizacije;
  • kurirski službenici;